Bestanden uploaden via FTP/SFTP

Uw website uploaden kan zowel met FTP (optioneel versleuteld met TLS ofwel FTPS) of met SFTP (standaard versleuteld). SFTP wordt sinds 2022 standaard geactiveerd bij nieuwe webhosting accounts. Indien uw account nog niet de mogelijkheid bevat om met SFTP in te loggen dan kunt u hiervoor een verzoek bij ons indienen.

Gebruikersnaam

Uw gebruikersnaam eindigt altijd op _ftp.

FTP(S)-instellingen

Maakt altijd gebruik van een versleutelde verbinding (TLS) wanneer u gebruik maakt van FTP.

• server: serv3.kras-it.nl
  • serverpoort: 21
  • type versleuteling:  TLS
  • gebruikersnaam: uw gebruikersnaam, eindigend op _ftp.
  • wachtwoord: uw FTP-wachtwoord

SFTP-instellingen

• server: serv3.kras-it.nl
  • serverpoort: 22
  • gebruikersnaam: uw gebruikersnaam, eindigend op _ftp.
  • wachtwoord: uw FTP-wachtwoord

Bestanden uploaden met FileZilla

U kunt gebruik maken van het gratis programma FileZilla. FileZilla ondersteunt zowel FTP, FTPS als SFTP.