MySQL database beheren

Bij uw webhosting abonnement zit in de meeste gevallen een MySQL database inbegrepen. Deze kunt u eenvoudig beheren via onze webinterface of via een externe beheertool.

MySQL-instellingen

• server: serv3.kras-it.nl (via externe tool) of 127.0.0.1 (vanuit uw website)
  • serverpoort: 3306
  • gebruikersnaam: zoals aan u verstrekt
  • wachtwoord: zoals aan u verstrekt

Maak gebruik van server 127.0.0.1 (of localhost) wanneer u via uw website verbinding wilt maken met MySQL, dat is namelijk sneller.

MySQL Webinterface

Met uw gegevens kunt u inloggen op onze webinterface, te vinden op https://serv3.kras-it.nl/adminer/.

Externe beheertool

Gebruik een externe beheertool zoals DBeaver of MySQL Workbench om uw database te beheren. Hiervoor kunt u de instellingen gebruiken zoals eerder benoemd op deze pagina. Let op dat u niet met localhost/127.0.0.1 verbindt maar met de hostnaam.